Glazen

Ons assortiment brillenglazen is nauwkeurig samengesteld op basis van uw wensen en onze jarenlange ervaring. Bij ons bent u verzekerd van drie dimensies die onmisbaar zijn bij een goed glas.

BlueControl brillenglazen voor extra comfort in een digitale wereld.

Sinds kort biedt Krispijn Optiek een oplossing voor vermoeide ogen door hoge intensiteit blauw licht door digtale apparaten. HOYA BlueControl is een transparante coating voor brillenglazen die het blauwe licht dat door beeldschermen wordt uitgestraald neutraliseert, waardoor vermoeidheid en overbelasting van de ogen wordt voorkomen. Bijkomende voordelen zijn vermindering van de lichtschittering en een scherper contrast. Ogen blijven niet alleen in een betere conditie, maar kijken wordt comfortabeler en kleuren krijgen een natuurlijker karakter.

BlueControl wordt aangeboden in combinatie met de ongeëvenaarde Hi-Vision LongLife anti-reflectie coating van HOYA. Deze duurzame coating is tot zeven keer krasbestendiger dan standaard coatings en bovendien super vuil-, vet-, stof en waterafstotend.

Beste materiaal: Wij bieden u een ruime keuze in draagcomfort en praktisch gebruiksgemak om zo het best passende materiaal bij uw wensen en behoefte te kunnen vervullen.

Beste ontwerp: Wij leveren verschillende ontwerpen glazen en zullen adviseren wat het beste bij u past. Bij enkelvoudige glazen kunt u denken aan een extra vlak en dun glas, waarbij u in elke kijkrichting scherp ziet, of een geavanceerd multifocaal ontwerp, waarbij de nieuwste technologiën worden gebruikt.

Beste coating: Als we het hebben over een coating, denken veel mensen alleen aan een ontspiegeling. Een coating bestaat uit diverse lagen die ieder hun unieke eigenschappen aan de coating toevoegen.

Toplaag De toplaag beschermt een brillenglas tegen vuil, vet, stof en waterdruppels. Hiermee wordt het kijkcomfort verhoogd en zijn de glazen eenvoudig te reinigen.
Ontspiegeling Met een ontspiegeling worden hinderlijke reflecties voor de brildrager en voor iedereen die hen aankijkt weggenomen. Voor de brildrager betekent dit meer kijkcomfort, de ogen zijn beter zichtbaar en u heeft minder snel last van vermoeide ogen.
Hardcoat Om kunststof glazen te beschermen tegen krassen is het mogelijk een hardingslaag op de glazen aan te laten brengen.
Kleuren Wij bieden u een ruime keuze in moderne kleuren en tinten, die op de brillenglazen kunnen worden aangebracht. Het kan gaan om een modieuze tint of een tint met een specifieke of medische toepassing. Wij kunnen in veel gevallen ook kleuren na laten maken.
Meekleurend Deze glazen kleuren buiten op met de snelheid van het licht en kleuren binnen snel terug tot heldere brillenglazen.

Wij bieden u optimale duurzaamheid van de coating op uw brillenglazen.